Share |

 

 Naailessen      Fournituren                 

 

 Haaklessen      Biologische stoffen         

   

 Workshops       Handgemaakte cadeaus        

Algemene voorwaarden Geweldig Goed!

Plaats
Alle lessen, cursussen en workshops worden gegeven in het atelier op de Kapelstraat 65 in Bussum. 


Lestijden
De workshops duren ongeveer 2,5 uur. De naailessen bestaan uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van elk 2,5 uur. Voor alle bijeenkomsten met kinderen geldt een duur van maximaal 2 uur.


Drankje en hapje
Tijdens partijtjes schenken we limonade en wordt er twee keer iets lekkers uitgedeeld. Tijdens de themadagen is de lunch bij de prijs inbegrepen. De lunch bestaat uit verse broodjes met diverse soorten beleg en naar keuze koffie, thee, water of jus d'orange. Wij kunnen helaas geen rekening houden met diëten.  


Inschrijving en betaling
Betaling gaat via iDeal of door overmaking op rekeningnummer 4667501 t.n.v. Geweldig Goed! Nadat je je keuze bepaald hebt, verstuur je de inschrijving. Betaling volgt nadat je van ons per mail een ontvangstbevestiging hebt ontvangen. In die mail staan de vervolgstappen t.a.v. de betaling. Nadat de betaling bij ons binnen is, staat de afspraak vast. Uiteraard ontvang je daarvan een bevestigingsmail.


Datum verzetten
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan kan een workshop één keer gratis worden verplaatst. Voorwaarde daarbij is dat je ons minimaal twee weken van te voren op de hoogte brengt en een verzoek doet om de datum te wijzigen. Bij cursussen en lessen krijg je ook één keer de mogelijkheid de gemiste bijeenkomst op een ander moment in te halen.
In alle andere gevallen worden de kosten niet gerestitueerd.
Mocht een workshop, cursus of les onverhoopt niet door kunnen gaan door persoonlijke omstandigheden van de cursusleider dan wordt in gezamenlijk overleg gezocht naar een andere datum. Voor workshops geldt in dit geval een restitutiemogelijkheid.  


Annuleringsvoorwaarden
Tot 4 weken voor de geplande datum is annuleren kosteloos
Als deze periode verstreken is gelden de volgende tarieven:
Binnen 1 week voor de geplande datum:    75% van de totaalprijs
Binnen 48 uur voor de geplande start:    100% van de totaalprijs


Schade tijdens de workshop
Opzettelijk veroorzaakte schade aan onze eigendommen wordt op de cursist verhaald.
Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.